Fejlmeddelelse

  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/udeva.dk/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/udeva.dk/public_html/includes/menu.inc).

Formål

Det overordnede formål med evalueringen af de kliniske uddannelsesforløb i Region Hovedstaden er at indsamle viden om de sundhedsfaglige professionsbachelorstuderendes og social- og sundhedsassistentelevers vurderinger og oplevelser af deres kliniske uddannelsesforløb for på den baggrund at kvalificere uddannelserne.

Resultaterne skal give input til forbedringer
De løbende resultater af evalueringen stilles til rådighed her på hjemmesiden. Resultaterne skal give de enkelte praktiksteder/kliniske undervisningssteder – herunder den enkelte kliniske vejleder – input til at forbedre tilrettelæggelsen af de kliniske uddannelsesforløb.

På hospitals- og regionsniveau er formålet, at resultaterne skal anvendes til systematisk at følge udviklingen i de studerendes/elevernes vurderinger for på den baggrund at kunne iværksætte eventuelle initiativer til fremme og fastholdelse af kvaliteten i uddannelsesforløbene.

På uddannelsesniveau er formålet, at resultaterne skal anvendes til at følge og kvalitetssikre forholdene og niveauet på de kliniske undervisningssteder. Derudover skal resultaterne på uddannelsesniveau anvendes til fortsat at udvikle undervisningen på uddannelsesinstitutionerne og sikre sammenhæng mellem den teoretiske og den kliniske undervisning.

De studerende får indflydelse
Et væsentligt formål med at evaluere er desuden at lade de studerende/eleverne komme til orde, få dem til at reflektere over deres læring i de kliniske forløb og give dem medindflydelse på deres uddannelse.