Fejlmeddelelse

  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/udeva.dk/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/udeva.dk/public_html/includes/menu.inc).

For studerende

Dine erfaringer skal bruges til at forbedre de kliniske forløb for dig og dine medstuderende
Ved at deltage i UDEVA og besvare spørgeskemaet, som vi sender til dig, kan du være med til at sikre, at elever og studerende får nogle gode og udbytterige oplevelser og erfaringer i deres kliniske forløb.
Evalueringens resultater bruges af uddannelsesinstitutionerne, de enkelte praktiksteder/kliniske undervisningssteder og Region Hovedstaden til at sikre, at den kliniske del af uddannelserne har en høj kvalitet.
Din besvarelse har derfor stor betydning, så det er vigtigt, at du svarer på spørgeskemaet.

Hvad er UDEVA?
UDEVA er en evaluering af elevers og studerendes kliniske uddannelsesforløb i Region Hovedstaden.
Alle social- og sundhedsassistentelever og studerende, der læser til bioanalytiker, ergoterapeut, fysioterapeut, jordemoder, klinisk diætist, radiograf og sygeplejerske, modtager et link til at besvare et elektronisk spørgeskema om deres kliniske forløb.
I spørgeskemaet bliver du spurgt ind til din oplevelse af, hvordan dit forløb var tilrettelagt, dit læringsudbytte, mm.

Hvis du ikke har modtaget spørgeskemaet
Du modtager login til at besvare spørgeskemaet ca. to uger, før dit kliniske forløb slutter. Hvis du er elev eller studerende og mangler at modtage et spørgeskema, så kontakt Sektion for Grunduddannelse.

Fortrolighed
Vi behandler alle oplysninger i forbindelse med undersøgelsen fortroligt, og dit navn vil ikke fremgå nogen steder. Din besvarelse af spørgeskemaet er dog ikke anonym. Det sted, hvor du har været i praktik eller klinisk undervisning, vil kunne se svarene fra dig og dine medstuderende. Hvis du er den eneste elev/studerende på stedet, der har besvaret spørgeskemaet, vil dine svar derfor kunne genkendes.

Dine svar bliver tidligst offentliggjort to uger, efter dit kliniske forløb er slut.

Spørgsmål
Du kan læse svarene på ofte stillede spørgsmål under FAQ. Hvis du har andre spørgsmål til UDEVA, er du altid velkommen til at kontakte os.